مراسمی با حضور تعدادزیادی ازفرهنگ  دوستان که متشکل از دانشجویان ، اساتید ،کارکنان وجمعی از روسای ادار ات وارگانها وهمچنین تعدادی از شعرای شهرستان داراب بود ، در سالن کنفرانس واحد داراب برگزار شد .دراین مراسم که به همت تشکل دانشجوئی اندیشه های جوان دانشگاه داراب برگزار شد جمعی از اساتید وحاضرین ازجمله  معاون اموزشی ودانشجوئی واحد ، دبیر میراث فرهنگی ورییس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ودوتن از اساتید رشته ادبیات فارسی دانشگاه  در مدح این شاعر نامدار  سخنانی را بیان داشتند وشیخ اجل سعدی را افتخاری برای  کشورمان دانستند . د رادامه چند تن از شاعران اشعاری را در مدح این شاعر بزرگ سرودند و مراسم با فرارسیدن وقت نماز به پایان رسید.

پنج شنبه, 12 تیر 1399

1391 برگزاری مراسم بزرگداشت وگرامیداشت شاعر نامدار کشورمان سعدی (رحمه الله علیه ) در واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد