جلسه بسیج اساتید در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب

جلسه بسیج اساتید دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب با حضور اعضاء که متشکل از اساتید بسیجی این واحد دانشگاهی بود در اتاق ریاست واحد تشکیل شد .این جلسه بعد از تلاوت ایاتی از قران کریم موحد رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن تشکر از حضور اعضاء وتبریک به مناسبت روزاستاد ومعلم وگرامیداشت یاد وخاطره استاد شهید مرتضی مطهری ،حضور اساتید بسیجی در دانشگاهها ومراکز اموزش عالی را با توجه به جنگ نرم وتبلیغات فرهنگی دشمنان در کشورالازم وضروری دانست وگفت: اساتید ما نقش به سزائی در اگاه کردن مردم وبه خصوص دانشجویان دارند وبا برخورد های اسلامی واخلاقی وتوجیه دانشجویان وامر به معروف ونهی از منکر بایستی فتنه های دشمنان را نقش براب کنند. در ادامه محمد جوادامام مسئول بسیج اساتید واحد نیز سخنانی را بیان داشت واعضاء حاضر نیز نظرات خود را بیان داشتند ومصوبات جلسه به امضاء اساتید رسید.

پنج شنبه, 12 تیر 1399

1391 جلسه بسیج اساتید در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد