بزرگداشت مقام استاد ومعلم در واحد داراب

{jcomments off}مراسم باشکوهی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد ومعلم وگرامیداشت یاد وخاطره شهید  ایت الله مطهری  (ره) ، در سالن تربیت بدنی امام علی (ع) دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب برگزار شد.در این مراسم که تعداد زیادی از دانشجویان ، اساتیدو کارکنان دانشگاه داراب  و همچنین تعدادی از روسای ادارات وارگانهای شهرستان حضور داشتند  موحد رییس واحد طی سخنانی  ضمن تبریک این روز بزرگ به همه اساتید ومعلمان دلسوزجامعه  و گرامیداشت یاد وخاطره اسوه اخلاق ومعلم واستاد نمونه شهید ایت الله مرتضی  مطهری (ره)  گفت :  همه ساله ما در چنین روزی گرد هم جمع می شویم تا یادی کنیم از مقام شامخ استادو معلم ویادی کنیم ازمعلم واستادی  دلسوز  که همه عمر خود را صرف  تعلیم وتربیت  فرزندان این جامعه  کرد وبه حق الگوئی بزرگ برای همه معلمان جامعه بود . گرچه ما نمی توانیم حتی کمی  از زحمات ان معلم نمونه ودیگر معلمان دلسوز جامعه را بیان کنیم  . در ادامه حجه الاسلام اسماعیلی رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد ومسجدی مدیر گروه معارف اسلامی ودروس عمومی دانشگاه  نیز ضمن تبریک این روز بزرگ به همه معلمان ،در مدح  اسوه ااخلاق و  معلم نمونه  شهید مطهری سخنانی را بیان داشتند ودر پایان  لوح تقدیر وهدایا یی به رسم یادبود از طرف دانشگاه به اساتید اهدا گردید .

پنج شنبه, 12 تیر 1399

1391 بزرگداشت مقام استاد ومعلم در واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد