جلسه شورای اداری در واحد داراب

جلسه اداری کارکنان وهیات رییسه واحد داراب  درنمازخانه  این واحد  دانشگاهی برگزار گردید  در این جلسه که بعد ازاقامه نماز ظهر وعصر به امامت  رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد برگزار شد ،موحد رییس دانشگاه طی سخنانی  ضمن تشکر از کارکنان 0ایشان را به رعایت نظم وانضباط  ،تکریم ارباب رجوع ،اقامه نمازجماعت در موعد مقرروپرهیز از هرگونه  مسائل متفرقه ای که باعث اخلال در انجام امور محوله می شود فراخواند. در ادامه رییس واحد در رابطه با ثبت نام از دانشجویان جدید الورود نیز جلسه ای با عوامل اجرائی ثبت نام برگزار نمود واز کارکنانی که درامر ثبت نام از این عزیزان  در قسمتهای مختلف حضور دارند خواست تا با برخورد خوب ومناسب وراهنماییهای لازم ، ایشان  را هرچه بهتربا قوانین ومقررات دانشگاه اشنا ونسبت به ادامه تحصیل دلگرم نمایند .

پنج شنبه, 12 تیر 1399

1391 جلسه شورای اداری در واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد