دیدار اساتید با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی

در نشستی صمیمانه اساتید وهیات رییسه واحد داراب با دکتر احمدی نماینده مردم شهرستانهای داراب وزرین دشت درمجلس شورای اسلامی دیدار وگفتگو نمودند. دراین نشست که در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد محمد باقر موحد رییس واحد داراب طی سخنانی ضمن خوش امد گوئی به حاضرین  وبه خصوص نماینده مردم  در مجلس شورای  اسلامی ، کارهای انجام شده  ودر دست اقدام دانشگاه را به اطلاع  وی وحاضرین رساند .ایشان اظهارداشت : واحد داراب تا سال 81 دارای 11 رشته ودارای در جه متوسط بود ه است که بعداز سال 81 تاکنون که وی مسئولیت دانشگاه را به عهده داشته اند تعداد رشته ها  به بیش از 55 رشته ودرجه واحد به بزرگ ارتقا ء پیدا کرده است ودر اینده ای بسیار نزدیک به بسیار بزرگ تبدیل می شود .  وی همچنین یاد اور شد بعضی از رشته های دانشگاه از جمله پرستاری وچند رشته دیگر قبلا به علت عدم امکانات اموزشی وبررسی وتایید بازرسین سازمان مرکزی در شرف تعطیلی بود که به همت مسئولین دانشگاه وپیگیری مجدانه ایشان این رشته ها  اکنون به لطف خدا دارای بیشترین دانشجو می باشند .رییس واحد داراب با بیان اینکه واحد داراب اکنون بعد از 25 سال که از تاسیس ان می گذرد از هر جهت در همه ابعاد اموزشی ،پژوهشی ،عمرانی ودیگر قسمتها پیشرفت چشمگیری داشته است گفت: البته ما از اقای دکتر احمدی  تقاضا داریم تا مسئولین واحد را درپیشبرد اهداف مقدس دانشگاه هر چه بیشتر  یاری دهند ودر تاسیس برخی از رشته ها بخصوص  تاسیس رشته های ارشد ،رشته های پزشکی وهمچنین کارهای عمرانی دانشگاه همکاری لازم را با دانشگاه داشته باشند .در ادامه  اقای دکتر یزدانی وخانم حلیانی دوتن از اساتید دانشگاه ضمن بیان مسائل   گروه های اموزشی  مربوط به خود وتشکر از حضور اقای دکتر احمدی ازایشان خواستند تا  از زحمات  محمد باقر موحد رییس واحد قدردانی شود .سپس جلسه پرسش وپاسخ با حضور ریاست واحد ودکتر احمدی ومحمد جواد امام مسئول بسیج اساتید برگزار شد واساتید حاضر در سالن بیانات وپیشنهادات خود را اظهار نمودند .جلسه با صلوات برمحمد وال محمد خاتمه یافت .

پنج شنبه, 12 تیر 1399

1391 دیدار اساتید با نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد