جلسه توجیهی دانشجویان ارشد مهندسی علوم وتکنولوژی پلیمر واحد داراب  با حضور ریاست دانشگاه ،مدیر گروه وتعدادی از اعضاء هیات علمی این رشته در سالن کنفرانس دانشگاه برگزار گردید .در این جلسه که با حضور دانشجویان  این رشته برگزار شد محمد باقر موحد رییس دانشگاه پس از خوش امد گوئی وتبریک به مناسبت شروع سال جدید سخنانی به اختصار در رابطه با جایگاه این رشته وگروه اموزشی در واحد داراب ومنطقه به اطلاع حاضرین رساند ،سپس مدیر گروه رشته مربوط پس از معرفی گروه وامکانات وتوانمندیهای ازمایشگاهی وکارگاهی ،ایشان را از برنامه های گروه اگاه نمود ودر ادامه با توضیحات تکمیلی اعضائ هیات علمی جلسه به صورت پرسش وپاسخ ادامه پیدانمود.

چهارشنبه, 30 مرداد 1398

1391 برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان ارشدمهندسی علوم وتکنولوژی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد