گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب

گرامیداشت سالروز وحدت حوزه ودانشگاه در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب

به مناسبت گرامیداشت 27 آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه مراسم با شکوهی باحضور اساتید، دانشجویان،مدیران حوزه های علمیه برادران وخواهران شهرستان و رؤسای ادارات و نهادها در سالن غدیر واحد داراب برگزار گردید. درابتدای مراسم محمد باقر موحد رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه  وگرامیداشت این روز ،روز وحدت حوزه ودانشگاه را یادگاررهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) دانست واین تدبیر را مانندهمه تدابیرمهمی که از طرف ان بزرگوار مطرح شده است از برکات وجود ایشان دانست وهدف از برگزاری این مراسم  رایاداوری مجا هدت ها ومبارزات علما ودانشمندان در حوزه های علمیه ومحیط های دانشگاهی دانست .در ادامه قاسمی فرماندار شهرستان داراب ضمن تشکر از مسئولین واحد به جهت برگزاری این جلسه با شکوه درباره معنای وحدت حوزه ودانشگاه و اینکه هیچ فاصله ای نباید بین این دو باشد سخنانی را بیان داشت و مصداقهای وحدت حوزه ودانشگاه را از سه جهت، هدف که همان خدمت به مردم وجامعه  ،روش که همان ارتباط بین حوزه و دانشگاه ومشترکات که همان عقاید مشترک دین و علم می باشد را مورد بحث وبررسی قرار داد. سپس حجه الاسلام والمسلمین عندلیبی رییس حوزه های علمیه شهرستان نیز ضمن تشکر از ریاست واحد به جهت برگزاری این جلسه مواردی را مطرح نمودند و یاد و خاطره شهید دکتر مفتح که از پیوند دهندگان حوزه و دانشگاه بود  و این روز نیز به نام ایشان  نامگذاری شده است را گرامی داشت. سخنران بعدی حجه السلام والمسلمین ناصری مدیر حوزه علمیه امام جعفرصادق(ع)  نیز طی سخنانی اظهار داشت: بایستی گفتگو و مشارکت علمی خصوصا در سمینارها و جلسات میان دو کانون حوزه ودانشگاه باشد و این جز به تفاهم ،ذهن باز ،سعه صدر ،فروتنی علمی ،قدرت تحمل عقاید ،روحیه احترام متقابل و نگرش به اینده میسر نمی شود. ایشان همچنین علم و ایمان  را به منزله دوبال جهت تعالی انسان لازم و ضروری دانستند. در پایان سرکار خانم معصومی رییس حوزه علمیه خواهران در خصوص تشکیل کانون های مشترک حوزه و دانشگاه سخنانی را بیان داشت. مراسم با اهدا لوح یادبود به مناسبت این روز به رؤسای حوزه علمیه داراب به پایان رسید .

جمعه, 22 آذر 1398

1391 گرامیداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد