مراسم انتخاب اعضاء تشکل اسلامی دانشجویان واحد داراب

انتخابات تشکل اسلامی دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب  با نام تشکل اسلامی اندیشه های جوان با حضور بیش از 500نفر از دانشجویان  در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد . دراین مراسم که  رییس واحد ، مسئول حراست ومسئول بسیج دانشجویی دانشگاه نیز حضور داشتند محمد باقر موحد رییس واحد طی سخنانی لزوم انجام این انتخابات را بصورت سالانه ضروری دانست واظهار داشت: تشکلهای اسلامی دانشجویان وظیفه سنگینی در هر دانشگاه به عهده دارد ومی بایست همراه وهمگام با دیگر تشکلهای دانشگاه ازجمله بسیج دانشجویی  در برنامه های مختلف حضور جدی وفعال داشته باشند ودرصورتی که این تشکل ها وظایف خود را خوب انجام دهند اسباب طراوت وپویایی فضای دانشگاه می شوند .در ادامه  انتخابات انجام شد  واز تعداد 490 رای ریخته شده به صندوق تعداد 9 نفربه اسامی علیرضا حق دوست ،علیرضا خاکی ،مجتبی خراسانی ،شهرزاد بهروزی ،اشکان خضرایی ،داود میرزایی ،پرنیان اسماعیلی ،زهرا تاجور وسمیرا حیدری پوربه عنوان اعضاء اصلی تشکل ودونفر به نامهای علیرضا ذاکریان پور وفرشاد تقدیر به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند .

جمعه, 22 آذر 1398

1391 مراسم انتخاب اعضاء تشکل اسلامی دانشجویان واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد