به همت بسیج اساتید واحد داراب مراسم گرامیداشت نهم دی ماه روز بصیرت ومیثاق با ولایت وجلسه سخنرانی با موضوع اقتصاد مقاومتی در سالن اجتماعات دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب برگزار گردید .در این مراسم که علاوه بر اساتید بسیجی وهیات رییسه واحد از فرمانده سپاه ناحیه شهرستان وهمچنین تعدادی از مسئولین نیز دعوت به عمل امده بود محمد باقر موحد رییس دانشگاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت نهم دی روز بصیرت ومیثاق با ولایت این روز را نقطه عطفی در تاریخ کشورمان دانست وعظمت ملت ایران را بیش از پیش در نگاه جهانیان برجسته تر شمرد  درادامه محمد جواد امام مسئول بسیج اساتید دانشگاه داراب نیز ضمن گرامیداشت این روز به بیان سخنانی در رابطه با اقتصاد مقاومتی  پرداخت واظهار داشت :طبق فرمایش رهبر انقلاب حضرت ایت الله خامنه ای  بایستی در برابر زور گوئی های ابر قدرتها به هیچ عنوان کوتاه نیامد وبا سعی وتلاش  کشوری مستقل وخودکفا ساخت و تحریمها نه تنها فشاری بر مانیست بلکه خود عاملی  جهت خودکفا شدن وقوی تر شدن ملت ما میشود . در ادامه سرهنگ طحانی فرمانده سپاه ناحیه شهرستان نیز طی سخنانی نهم دی را روز وحدت وهمگرایی ملت دانست ودر رابطه با اقتصاد مقاومتی وتاثیر ونقش ان در سخنانی را بیان داشت .

جمعه, 22 آذر 1398

1391 مراسم گرامیداشت نهم دی وبرگزاری جلسه سخنرانی در رابطه با اقتصاد مقاومتی در واحد داراب انی . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد