تشکیل جلسه شورای فرهنگی در واحد داراب

جلسه شورای فرهنگی واحد داراب با حضور اعضاء متشکل از رییس واحد ،معاونین دانشگاه ،رییس دفتر فرهنگ اسلامی ،حراست واحد ،مسئول بسیج دانشجویی ودبیر تشکلهای دانشجویی در اتاق ریاست واحد تشکیل شد .در این جلسه بعد از تلاوت ایاتی از قران کریم ،دکتر غلامعباس اریش رییس جدید واحد طی سخنانی ضمن تشکر از حاضرین ،در رابطه با اهمیت تشکیل شورای فرهنگی به صورت مکرر تاکید نمود وبرنامه هایی از جمله جشن ازدواج دانشجویی ،مراسم روز استاد وتجلیل از کارکنان واعضاء هیات علمی زن دانشگاه را به مناسبت فرا رسیدن روز زن وتولد حضرت فاطمه زهرا (س) را از مهمترین برنامه های پیش روی دانشگاه برشمرد .در ادامه اعضاء حاضر در جلسه نظرات ودیدگاههای خود را بیان داشتند ومقرر شد که برنامه های تصویب شده در جلسه با شکوه هر چه تمام تر در واحد برگزار گردد.

روابط عمومی دانشگاه

چهارشنبه, 30 مرداد 1398

1391 تشکیل جلسه شورای فرهنگی در واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد