طی نامه ای کارکنان ،اساتید ودانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب  خشم ونفرت خود را از اهانت گروه تروریستی وابسته به القاعده به مرقد جناب حجربن عدی از صحابی بزرگوار رسول اکرم (ص) اعلام نمودند . در این نامه که به امضاءایشان رسیده است ، برخورد مجامع بین المللی به ویژه سازمان کنفرانس اسلامی  با این گروه تروریستی و تصمیم مناسب جهت پیشگیری از تکرار این اقدام ضد دینی  از وظایف مهم  انها دانسته شده   است.

یونس ایرج نژاد

سه شنبه, 23 مهر 1398

1391 محکوم کردن اهانت گروه تروریستی وابسته به القاعده به مرقد جناب حجربن عدی کندی صحابه جلیل القدررسول الله(ص) در دانشگاه ازاد اسلامی داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد