برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) ومراسم اعتکاف در واحد داراب

به مناسبت سالروز ولادت با سعادت مولای متقیان امام علی (ع) مراسم جشنی با حضور کارکنان دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب در نماز خانه این واحد دانشگاهی برگزار شد .در این مراسم بعد از اقامه نماز ظهر وعصر، حجه السلام اسماعیلی رییس دفتر فرهنگ اسلامی طی سخنانی ضمن تبریک به مناسبت این روز فرخنده، ان امام همام را الگوی همه مسلمانان دانست واز حاضرین خواست در همه کارها، ان  بزرگواررا سرمشق والگوی خود قرار دهند. ایشان همچنین خلاصه ای از زندگانی ان بزرگوار وسختیهایی را که به خصوص بعد ار رحلت پیامبر اکرم (ص) متحمل شدند رابرای حاضرین بازگو نمود. قابل ذکر است که مراسم اعتکاف، این سنت پسندیده که همه ساله با حضور تعداد زیادی از مردم کشورمان در مساجد وحسینیه ها  برگزار می شود نیز در دانشگاه ازاد اسلامی واحد داراب با حضور نزدیک به یکصد نفر از دانشجویان پسر ودختر به مدت 3روز در مساجد شهرستان برگزار شد .

چهارشنبه, 30 مرداد 1398

1391 برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) ومراسم اعتکاف در واحد داراب . کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد