رگزاری سمینار معرفی رشته پلیمر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

برگزاری سمینار معرفی رشته پلیمر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

به همت مدیر گروه واساتید رشته مهندسی  پلیمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب سمینار معرفی رشته مهندسی پلیمر در سالن غدیراین واحد دانشگاهی برگزار شد.دراین مراسم که هیات رئیسه ،اساتید ،کارکنان دانشگاه ونزدیک به 200 نفر ازدانش آموزان دبیرستانهای شهرستان داراب حضور داشتند دکترعلی اصغر ایرج پوررییس دانشگاه داراب  ضمن خیر مقدم وتشکر از استقبال مسئولین ودانش اموزان ، خلاصه ای از تاریخچه دانشگاه آزاد داراب را بیان نمود واظهار داشت : طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی یک امید برای سیل مشتاقان تحصیلات عالی در سراسر کشور می باشد ولذا هیچ طالب علمی از ادامه تحصیل باز نمی ماند.درادامه مهندس امید رستگارعضو هیات علمی و مدیر گروه رشته مهندسی پلیمر دانشگاه داراب نیزطی سخنانی ضمن خوش امد گویی به مسئولین ودانش آموزان پیش دانشگاهی ودبیرستانی  در رابطه با رشته مهندسی پلیمر وبازاریابی کار در شهرستان واستان سخنانی بیان داشت وگفت: امید داریم که شما عزیزان درادامه تحصیل خود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب حتما این رشته را مد نظر خود داشته باشید وآن را انتخاب نمائید.

یونس ایرج نژاد        کد118      خبرنگار خبرگزاری آنا

دوشنبه, 20 آذر 1396

1391 رگزاری سمینار معرفی رشته پلیمر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد