برگزاری مراسم بزرگداشت مقام استاد ومعلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

برگزاری مراسم بزرگداشت مقام استاد ومعلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

مراسم باشکوهی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد وگرامیداشت یاد وخاطره استاد شهید مرتضی مطهری (ره) با حضور هیات رئیسه ،اساتید ،کارکنان ودانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب در سالن غدیر این واحد دانشگاهی برگزار شد. در این جلسه که امام جمعه  ، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار،دادستان وتعدادی از روسای ادارات شهرستان نیز حضور داشتند ، دکتر علی اصغر ایرج پوررئیس دانشگاه داراب  ضمن خوش آمدگوئی ،این روز رابه همه اساتید تبریک گفت ویاد وخاطره استاد شهید مرتضی مطهری(ره )را گرامی داشت .وی اظهار داشت: استاد شهید مرتضی مطهری به حق الگوی بزرگی برای همه اساتید ومعلمان می باشد چرا که وی شخصی است که  عمر خود را صرف تعلیم  وتربیت نمود وهیچگاه از صراط مستقیم خارج نشد. رئیس دانشگاه داراب  همچنین طی سخنانی خلاصه ای از کارهای انجام شده ودر دست اقدام واحد را بیان نمود واز مسئولین شهرستان خواستار حمایت همه جانبه از این واحد دانشگاهی شد.در ادامه حجه الاسلام علی  خورشیدی دادستان شهرستان نیز طی سخنانی ضمن تبریک این روز بزرگ به همه اساتید دانشگاه ومعلمان دلسوز جامعه وگرامیداشت یاد وخاطره استاد شهید مرتضی مطهری (ره) در رابطه با این شهید بزرگوار سخنانی بیان داشت واو را الگوئی مناسب برای همه اساتید ومعلمان دانست. دکتر رضا انصاری نماینده شهرستانهای داراب وزرین دشت در مجلس شورای اسلامی سخنران پایانی بود که وی نیز ضمن تبریک این روز بزرگ به همه اساتید ومعلمان دلسوز وگرامیداشت یاد وخاطره  استاد شهید مطهری (ره)، دررابطه با انتخابات ریاست جمهوری وشورای شهرسخنانی بیان داشت ومردم را به حضور پررنگ وپر شور در پای صندوق های رای فراخواند .وی اظهار داشت: که ما نبایستی  نسبت به اینده کشور خود بی تفاوت باشیم وباید با تحقیق وتفحص  شخص اصلح و مورد نظر خود را انتخاب وبه اورای بدهیم .در پایان به پاس گرامیداشت مقام استاد وقدردانی از زحمات انها لوح تقدیر به اساتید دانشگاه اهداشد .

یونس ایرج نژاد     کد 118             خبرنگارخبرگزاری اناوهمچنین

دوشنبه, 30 مرداد 1396

1391 برگزاری مراسم بزرگداشت مقام استاد ومعلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد