گردهمایی دانشجویان رشته شیمی داروئی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

گردهمایی دانشجویان رشته شیمی داروئی دانشگاه آزادداراب به منظور آشنائی بیشتر این دانشجویان بارشته خود و آگاهی از آینده بازار کار این رشته؛ با حضور هیات رئیسه واساتید این رشته آموزشی در سالن غدیر واحد داراب برگزار شد.درابتدای مراسم دکتر علی اصغر ایرج پور رییس دانشگاه در رابطه بااهمیت این رشته وطب داروئی در ایران سخنانی بیان داشت واظهار داشت:ما میتوانیم با کاشت گیاهان دارویی در زمینهای چند هکتاری دانشگاه زمینه علمی وعملی دانشجو یان این رشته رافراهم کنیم و ازاین کاردرامد هم کسب کنیم. درادامه دکترخواجه زاده از اساتید این رشته در رابطه با معرفی هرچه بهتر این رشته وامکان ادامه تحصیل ان سخنانی بیان داشت.دکتر خدیجه شکوهی از دیگر اساتید این رشته بود که سخنانی بیان داشت وچارت درسی وبرنامه 4ساله دروس رشته شیمی داروئی راکه ازقبل تهیه نموده بود در اختیار دانشجویان قرارداد. سخنران بعد ی این گردهمایی خانم زارع نژاد از دیگر اساتید گروه شیمی دارویی بود که سمیناری تحت عنوان "سنتزترکیبات داروئی وبررسی خواص بیولوژیکی انها" ارائه نمود.

در پایان جلسه پرسش وپاسخ برگزارگردید.

دوشنبه, 30 مرداد 1396

1391 گردهمایی دانشجویان رشته شیمی داروئی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد