ثبت نام بیست وسومین دوره مسابقات قران وعترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

ثبت نام بیست وسومین دوره مسابقات قران وعترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

ثبت نام بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه داراب همچون دیگر واحد های سراسر کشور در سه رشته برای اساتید ، ۱۰ رشته برای دانشجویان و سه رشته برای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب شروع شد.
به گفته جلیل همتائی مسئول کانون قرآن و عترت این واحد دانشگاهی این مسابقات  برای دانشجویان در 10 رشته مفاهیم نهج البلاغه، ترجمه قرآن کریم، حفظ زیارت ادعیه جامعه کبیره، زندگانی پیامبر اکرم و 14 معصوم، احکام برادران و خواهران در 21 آذرماه سال جاری درساعت 9 صبح در ساختمان فنی مهندسی این دانشگاه‌ برگزارخواهد شد.
وی یاد آور شد : برای دانشجویان دو نمره تشویقی در دروس اسلامی درنظر گرفته شده و به نفرات اول تا پنجم در هر رشته به ترتیب 400، 350و 300 هزار تومان به همراه تقدیر نامه اهداء خواهد ‌شد .

وی خاطرنشان کرد: این دوره از مسابقات برای اساتید در سه رشته احکام، تفسیر و نماز و برای کارکنان در سه رشته احکام، تفسیر و حفظ ادعیه زیارت عاشورا برگزار می‌شود.
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب افزود: ثبت نام بخش شفاهی که شامل حفظ جزء 5، 10، 20 و کل قرآن کریم، اذان، قرائت و ترتیل و تواشیح و بخش‌های پژوهشی، هنر و ادبیات(نرم افزار،تحقیقات، پایان نامه، شعر، داستان نویسی، نمایشنامه نویسی، نگارگری، خط(ثلث،نسخ،نستعلیق،شکسته نستعلیق)، نقاشی خط، نقاشی، طراحی پوستر، سیاه قلم، عکس، قالی بافی، مشبک و معرق، پویا نمایی(انیمیشن)، نماهنگ قرآنی و فیلم کوتاه همزمان با ثبت نام کتبی صورت خواهد گرفت.

ثبت نام رشته های کتبی تا تاریخ ۹۶/۹/۲۰ و رشته های پژوهشی، هنر و ادبیات دینی تا پایان اسفند ماه ۹۶ ادامه دارد.
زمان برگزاری آزمون شفاهی از طریق تلفن و فضای مجازی به اطلاع ثبت نام کنندگان خواهد رسید.
مکان ثبت نام: کانون قرآن و عترت واحد ، جنب نمازخانه و ساختمان فنی مهندسی.

چهارشنبه, 02 خرداد 1397

1391 ثبت نام بیست وسومین دوره مسابقات قران وعترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد