دکترکدخدائی و حاج آقا خسروبیگ مسئولین حوزه فرهنگی ودانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب بازدید نمودند . در ابتدای حضور دکتر علی اصغر ایرج پوررئیس دانشگاه  داراب ضمن خوشامدگویی اطلاعات ومسائل مربوط به قسمتهای مختلف دانشگاه وحوزه دانشجویی و فرهنگی را ارئه نمود و سپس دکتر جعفرشریعتی معاون دانشجویی و فرهنگی نیزضمن خوشامدگویی در مورد برنامه های انجام شده در این حوزه گزارش هایی ذکر نمود واز حمایتهای  رئیس واحد تشکر وقدردانی کرد. در ادامه دکترکدخدائی و حاج آقا خسروبیگ ضمن بازدید از مجموعه دانشگاه (سلف سرویس، خوابگاه دانشجویی و ...) در نمازخانه دانشگاه حضور پیدا کرده و نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حاج آقا خسروبیگ باحضور نمازگزاران اقامه گردید.

پنج شنبه, 16 مرداد 1399

1391 ازدید مسئولین فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد