فینال مسابقات والیبال دست یک  مردان استان فارس با پیروزی تیم مرودشت به پایان رسید.

در این دوره از مسابقات که با حضور12تیم از شهرستانهای داراب،زرین دشت ،گراش، آباده،مرودشت،نیریز،سروستان،ممسنی، گراش ،صدرا،رعد ورزقان  به میزبانی شهرستان داراب در باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.تیمهای  مرودشت،داراب،آباده وزرقان به مرحله نیمه نهایی راه یافتند که تیم‌های مرودشت،داراب وزرقان به ترتیب مقام اول تا سوم را ازآن خود نمودند.قابل ذکر است که تیم‌های اول و دوم جواز حضور در لیگ برتر کشور رانیز دریافت نمودند.
یونس ایرج نژاد مسوول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب و خبرنگار خبرگزاری آنا

پنج شنبه, 15 خرداد 1399

1391 فینال مسابقات والیبال دست یک مردان استان فارس با پیروزی تیم مرودشت به پایان رسید.. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد