اولین دوره مسابقات سازه پل ماکارونی

به اطلاع دانشجویان ارجمند میرساند گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب  با  همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه قصد برگزاری اولین دوره مسابقات سازه پل ماکارونی در سطح دانشگاه دارد.

این مسابقات از جمله مسابقاتی است که سالانه در سطح ملی و بین المللی برگزار میگردد و معمولا از شور وهیجان زیادی برخوردار می باشد که باعث تقویت روحیه همکاری و توان علمی دانشجویان می شود.

این مسابقات روند و نحوه اجراهای متفاوتی دارد که از مهمترین آنها میتوان به شیوه حداکثر وزن قابل تحمل و شیوه راندمانی اشاره نمود . که این دوره بر اساس شیوه راندمانی بوده و با توجه به حدکثر بار قابل تحمل و وزن سازه داوری میگردد.

شرکت در این مسابقه جهت کلیه رشته ها و دانشجویان علاقه مند آزاد بوده که کلاس توجیهی  ونحوه شرکت در مسابقه روز یکشنبه در تاریخ 8-9-94 در سالن آیت اله نسابه واقع در سوله ورزشی  راس ساعت 11/30 برگزار خواهد شد و زمان مسابقه 29/9/94 می باشد. قابل ذکر است که تیمهای شرکت کننده در قالب گروه های 2 یا 3  نفره بوده و به تیم های برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

بازی اندروید ساخت پل خرپایی

این بازی جذاب ساخت یک پل خرپایی بر روی یک دره است که شما با توجه به ابتکار و آشنایی با ساخت خرپا و قدرت تحمل اتصالات و اعضا طوری پل را بسازید که کمترین نیرو در اعضا ایجاد شود و قویترین ترکیب را ایجاد کند (اخذ شده از سایت آسان دانلود).

لینک دانلود

1391 گروه عمران. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد