اطلاعیه مهم تغییر امتحانات

اطلاعیه جامع برگزاری امتحانات پایان‌ترم نیمسال دوم ۹۸-۹۹

دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب

مورخ 99/03/20

·        اطلاعیه مهم تغییر امتحانات: با توجه به اینکه تاریخ و ساعت امتحانات پایان ترم در برنامه جدید (99/03/20) تغییرات اساسی داشته است، کلیه امتحانات دانشگاه (حتی دروس عمومی، معارف و تخصصی) بصورت حضوری برگزار خواهد گردید. لطفا هر چه سریعتر نسبت به انجام تسویه حساب مالی و تهیه کارت ورود به جلسه اقدام نمایید (در مورد تاریخ امتحانات، ملاک، کارت ورود به جلسه است.)

·        بازه برگزاری امتحانات از 99/03/24 تا 99/04/18 می‌باشد.

·        تاریخ امتحانات دروس تخصصی رشته پرستاری نیمه اول مردادماه بوده، اما امتحانات دروس عمومی و معارف رشته پرستاری بهمراه سایر رشته‌ها برگزار می‌گردد.

·        سامانه انتخاب محل امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی: دانشجویانی که در نظر دارند امتحانات پایان‌ترم جاری را در شهر محل سکونت خود امتحان دهند (منظور دانشجویانی است که شهر محل سکونت آنها با شهر محل تحصیل شان فرق می کند)، می توانند به سایت

azmoon99.iau.ac.ir

مراجعه و ثبت‌نام نمایند.

دستورالعمل‌های بهداشتی

·        لازم است تمامی دانشجویان قبل از شروع امتحانات در سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت به آدرس

salamat.gov.ir

ثبت‌نام نموده و در صورتی‌که علایم بیماری نداشتند، پیامک دریافت شده از سامانه مذکور یا فرم خوداظهاریتکمیل شده (فرم صفحه بعد) را در بدو ورود به مسئولین حوزه امتحانات ارائه نمایند. (این فرم در صورت عدم بیماری دانشجو، فقط یکبار در اولین امتحان از دانشجو تحویل گرفته می شود.)

·        الزامی بودن استفاده از ماسک و دستکشبرای کلیه دانشجویان و عوامل اجرایی در حوزه برگزاری امتحانات

·        ضدعفونی شدن تمام صندلیها بعد از هر نوبت برگزاری امتحان

·        رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و جلوگیری از برگزاری هرگونه تجمع دانشجویی

·        تاکید بر همراه نداشتن هرگونه کیف، تلفن همراه و وسایل اضافه

·        عدم استفاده از لوازم شخصی دیگران (خودکار، ماشین حساب، بطری آب و ...)

·        همراه داشتن بطری آب شخصی در صورت نیاز (آبسردکن خاموش می‌گردد.)

برگزاری حضوری امتحانات دانشگاه بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه و با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا تدوین شده است، و این واحد دانشگاهی اختیاری برای غیر حضوری برگزار کردن امتحانات پایان ترم ندارد.

حوزه معاونت علمی

1391 اطلاعیه مهم تغییر امتحانات. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد