اطلاعیه بسیار مهم
⚠️اطلاعیه شماره ۱⚠️

با توجه به افزایش مبتلایان به کرونا ویروس در شهرستانهای استان فارس و تصمیم شورای رؤسای استان مبنی بر برگزاری امتحانات هم بصورت مجازی و هم بصورت حضوری جهت حفظ سلامت دانشجویان، کارکنان و اساتید محترم، موارد مهم به شرح زیر را به اطلاع می‌رساند:

۱- امتحانات شنبه ۳۱خرداد و یکشنبه یکم تیرماه لغو می‌گردد.
۲- امتحانات لغو شده ۳۱خرداد و  یکم  تیرماه به ترتیب به روزهای ۱۹ و ۲۰ تیرماه انتقال خواهد یافت(در همان ساعات قبلی).
۳- امتحانات از روز دوشنبه (دوم تیرماه)  مطابق با همان برنامه قبلی بصورت مجازی و یا حضوری و به انتخاب دانشجو ادامه خواهد یافت:

امتحان مجازی از طریق سامانه آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب به آدرس
 www.iaudarab.ac.ir
انجام می‌شود و نیازی به نرم‌افزار خاصی ندارد.

امتحان حضوری: دانشجویانی که به هر دلیل امکانات لازم از قبیل موبایل و کامپیوتر و اینترنت مناسب در دسترس ندارند، می توانند در تاریخ و ساعت امتحان قید شده در کارت ورود به جلسه، در سالن امتحانات دانشگاه حضور یابند.

۴- امکان حضور در جلسه امتحان برای هر درس فقط با یکی از دو روش حضوری یا مجازی امکان پذیر است.
۵- عدم حضور در زمان امتحان در آزمون مجازی یا حضوری در واحد داراب، به منزله غیبت در امتحان محسوب می‌گردد.
۶- دانشجویان می بایست در هنگام پاسخگویی از عدم قطع اینترنت و داشتن کامپیوتر و یا موبایل سالم مطمئن بوده تا در حین پاسخگویی با مشکلی مواجعه نشوند (مسولیت مشکلات ناشی از آزمون مجازی به عهده دانشجو است).

۷- درخصوص دانشجویان واحد داراب که در طرح تعاون امتحانات شرکت کرده‌اند و در واحد دیگری امتحان می‌دهند، از این پس مانند سایر دانشجویان در منزل خود به سوالات با توجه به زمانبندی امتحانات پاسخ داده و از طرح تعاون خارج می‌شوند به عبارت دیگر:  دانشجو‌ نمی‌تواند در محل سکونت خود خارج از داراب بصورت حضوری امتحان دهد.
همچنین جهت خروج از طرح تعاون نیاز به انجام کار خاصی نمی‌باشد.

۸- دانشجویان دیگر واحدها در شهرهای دیگر که امتحانات آنها صرفا حضوری می‌باشد و واحد داراب را بعنوان طرح تعاون  انتخاب نموده‌اند، می‌توانند مطابق قبل به واحد‌ داراب مراجعه نموده و امتحان حضوری دهند.

۹- شهریه و کارت ورود به جلسه:
در خصوص سقف مجازِ بدهی برای دانشجویان، جهت باز شدن سایت و مشاهده کارت ورود به جلسه مطابق تصمیم استان بصورت زیر عمل خواهد شد:

برای کاردانی و  کارشناسی بدهی تا 500 هزار تومان مجاز است.

برای کارشناسی ارشد بدهی تا یک میلیون تومان مجاز است.
برای دکتری بدهی تا یک و نیم میلیون تومان  مجاز است.
لذا جهت جلوگيری از بروز هرگونه مشكل، دانشجوياني كه بدهی آنها بالاتر از مبالغ تعيين شده است، هر چه سريعتر نسبت به پرداخت شهريه خود اقدام نمايند.

۱۰- دانشجویان بایستی تا روز یکشنبه ۹۹/۴/۱ نسبت به تعیین تکلیف بدهی خود اقدام‌ نمایند. لازم به ذکر است بدون تسویه بدهی شهریه، سامانه سیدا اجازه ورود دانشجو‌ جهت آزمون آنلاین را نخواهد داد.

۱۱- در صورت کندی یا قطع شدن سامانه آموزش، دانشجویان می توانند با پشتیبانان دانشگاه (آقای رستاد 09171320082 و آقای هاشمی 09178358996) تماس حاصل نمایند.

حوزه معاونت علمی واحد داراب

1391 کلیه امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب بصورت ترکیبی (حضوری یا مجازی) برگزار می گردد.. کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد داراب می باشد